T.E.
30/03/2023

Una vintena de restaurants de Salou, oferiran menús diversos elaborats amb arròs Bayo, acompanyats de vins i caves de Raventós Codorniu.

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou i l’Ajuntament de Salou han presentat, aquest matí, la quarta edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, que compten amb el patrocini d’Arròs Bayo i Raventós Codorniu.

Del 14 d’abril al 7 de maig, fins a 20 restaurants participaran en aquesta ja consolidada iniciativa, elaborant uns menús amb l’arròs Bayo com a protagonista, i que aniran maridats amb vins i caves de Raventós Codorniu.

L’acte de presentació d’avui, que ha tingut lloc al restaurant MRKT d’Edu Cuesta Gastrobar, ha comptat amb la participació de l’alcalde de Salou Pere Granados; del president de l’AEH de Salou, Pep Moreno; del regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez; de Santos Martínez, representant d’Arròs Bayo; i Quim Casacoberta, representant de Raventós Codorniu; així com dels restauradors/es participants.

Els restaurants participants en aquesta quarta edició de les Jornades de l’Arròs són: Bufacaldos Restaurant (pg. Miramar, 40); MRKT de Edu Cuesta Gastrobar (c. Francolí, 8); Thai Salou (c. Barbastre, 13); La Taberna del Áncora (autovia de Salou a Reus, 3); Restaurant Club Nàutic Salou (c. Espigó del Moll, s/n); Rock & Grill (c. Colón, 11); Lunattic Salou (c. Colón, amb c. Bilbao); O Xantar Mediterráneo Restaurante (c. Bilbao, 3); Restaurante Delfín (pg. Miramar, 91); O Mar Restaurant (c. Carles Buïgas, 29); 4R Casablanca Restaurant (pg. Miramar, 12); Restaurant Casa Soler (av. de la Diputació, 197); Castillo de Javier (c. Barbastre, s/n); Arena Restaurant (pg. Jaume I); Sushi Kai (c. València, 4); Taberna El Totxo (c. Barcelona, 40); Mar de Tierras Acantilados (c. Colón, 23); Restaurant La Pasión (Via Roma, 13); Mesón Restaurante Pa i Oli (c. Major, 3); i Restaurante Mendebal (c. Lleida, 10).

Aquestes jornades formen part de l’agenda gastronòmica de Salou per a aquest 2023, ‘Salou, un sabor de tot l’any’, amb una desena d’iniciatives, i que obeeix a l’estratègia de desestacionalització de la temporada, a través de la gastronomia; i de l’agenda gastronòmica de la Federació AEHT, la qual organitza trenta jornades gastronòmiques anuals arreu de la província de Tarragona; entre elles, les de Salou.

Els menús es poden consultar a https://aeht.es/jornades-gastronomiques/arros-salou-2023/ i al web de l’Ajuntament de Salou.