T.E.
30/04/2021

El certamen se celebrarà el proper 4 de maig en format virtual.

La Cambra de Comerç de Reus, amb el suport de la Cámara de España, el Fons Social Europeu i la Fundació Bertelsmann, organitza el dimarts 4 de maig la tercera edició de la FIRA D’FP DUAL, la gran trobada de tots els actors que treballen per fer possible aquesta modalitat formativa de present i -sobre tot- de futur. El certamen s’organitza en format virtual atenent les restriccions que imposa la pandèmia, però aquest fet no serà un obstacle per aconseguir que el visitant conegui i reconegui, de manera àgil, diverses realitats vinculades a l’FP DUAL, amb un programa paral·lel d’activitats que permet establir una relació directa entre totes les parts implicades.

Hi seran presents, amb el seu propi estand virtual, onze instituts representant a totes les comarques que formen part del territori de la corporació i també vint empreses que disposaran del seu espai per presentar la seva activitat en aquest àmbit. També hi seran presents, per descobrir-nos les línies estratègiques que segueixen en la promoció de l’FP DUAL, els Departaments d’Ensenyament del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Pel que fa al programa paral·lel d’activitats el visitant podrà assistir a les sessions “Com incentivar a les Pimes a fer Dual” per sensibilitzar a les empreses sobre el potencial d’aquesta modalitat formativa; “Que faig? Doncs….Faig Dual!” per orientar a alumnes i escoles cap a l’FP Dual; la taula rodona que permetrà conèixer diversos casos d’èxit amb el testimoni d’alumnes dels instituts participants; i, finalment, la sessió pràctica “Com comunicar eficaçment l’FP Dual des dels centres educatius” amb estratègies per millorar la comunicació en aquest àmbit.

Les inscripcions per participar a la fira, que es realitzarà en horari de matí, es poden formalitzar a la pàgina web de la Cambra www.cambrareus.org.