T.E.
30/05/2023

Per segona vegada se celebrarà a la capital del Baix Penedès.

Tres dècades després de la primera trobada firal al Castell de la Suda de Tortosa (any 1993) els representants de les Fires de Catalunya seran a la platja de Coma-ruga del Vendrell. Amb l’objectiu de compartir experiències i formar-se en els temes més actuals i importants pel món firal, el Congrés tindrà lloc a l’Hotel Balneari de Coma-ruga durant el dimecres 7 de juny i el dijous 8 de juny.

Aquesta és la segona vegada que el Congrés arriba al Vendrell. La primera va ser l’any 2010 en la 17a edició. Assistiran a la trobada 80 congressistes procedents de tot el país. L’acte d’inauguració serà presidit per Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell. També hi intervindran Jordi Torrades, director general de Comerç de la Generalitat i Coralí Cunyat, presidenta de la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC).

La cita firal de formació gira entorn dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible). Els congressistes també assistiran el primer dia a la Presentació del “Baròmetre de les Activitats Firals de Catalunya” amb M. Montserrat Alvarez Fuertes, cap del Servei de Règim Jurídic, de Regulació i d’Activitats Firals de la Generalitat de Catalunya.