T.E.
31/01/2020

El Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya, celebrarà la 24a edició del 14 al 17 de maig a la ciutat de Reus. Durant aquests quatre dies, la capital del Baix Camp es convertirà en l’epicentre del món del circ, per on desfilaran més de trenta companyies nacionals i internacionals que mostraran les novetats del sector.

La Fira Trapezi esdevé el perfecte aparad or per mostrar el millor talent del circ contemporani actual, amb espais de creació i projecció i trobades que conviden a la reflexió, el debat i el diàleg de la professió. Una fira ja consolidada i reconeguda com l’exponent per excel·lència dels millors espectacles de circ.

El Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya, celebrarà la 24a edició del 14 al 17 de maig a la ciutat de Reus.

L’edició d’enguany també comptarà, entre d’altres encara per presentar, amb els guanyadors del Premi Nacional de Circ al 2016, la companyia Vaivén Circo, que presenta «Esencial», un espectacle que parla de les transicions on cinc personatges juguen, somien i inicien un viatge on les decisions vitals serà sempre el camí més fàcil, tot plegat en una escenografia inspirada en l’arc de Sant Martí de Waldorf, amb tints poètics, idònia per crear ambients màgics per treballar equilibri i harmonia.

La programació artística completa de Fira Trapezi 2020 es presentarà en roda de premsa el pròxim més d’abril de 2020.