Helder Moya
31/03/2022

L’any passat es va acaba la reforma integral de totes les habitacions i les zones comunes de l’Hotel Blaumar.

El Grup Blaumar, propietari a Tarragona de Port Plaza Apartaments, i a Salou de Acacia Apartaments, Magnolia Hotel, Hotel Blaumar i Arena Tapas Restaurant, escalfa motors amb la mirada posada en el pròxim 1 d’abril. La Setmana Santa és a tocar i al director general del grup, Albert Canadell, i a tot el seu equip professional, se’ls gira molta feina.

Canadell porta dos anys a la casa, va aterrar un parell de mesos abans de l’esclat de la pandèmia per dirigir l’Hotel Blaumar, i un any després, va ascendir a la seva posició actual, rellevant a l’històric Vicenç Martí «estic molt agraït per la confiança que van dipositar en mi». El màxim responsable del grup afirma que «el context actual ens fa ser optimistes pel període vocacional de Setmana Santa. La nostra agenda ve molt carregada gràcies a les reserves que tenim per la disputa de la Challenge de Salou i la celebració del Rally Costa Daurada de Cotxes Antics» i afegeix que «el conflicte d’Ucraïna no ajuda està clar, i la pandèmia, tot i que ara se’n parli menys, no li hem de perdre el respecte. Per això continuarem implementant a les nostres instal·lacions les mesures de prevenció per la Covid-19».

L’Hotel Blaumar continua la ferma aposta per la sostenibilitat

La joia de la corona, situada al Passeig Jaume I de Salou, està d’aniversari. La Costa Daurada, gràcies a l’Hotel Blaumar, pot presumir de tenir des de fa dues dècades el que va ser en el seu dia, designat com a primer establiment hoteler amb la certificació EMAS, com a model d’excel·lència per la gestió ambiental «la sostenibilitat és molt important per nosaltres, al Blaumar hem instal·lat dos punts de recàrrega de vehicles elèctrics i a Port Plaza n’hem situat quatre més, tots totalment gratuïts. A més, l’any passat ja vam acabar la reforma integral de totes les habitacions i les zones comunes de l’Hotel Blaumar. A més també hem millorat alguns processos operatius de millora que sense cap mena de dubte els nostres clients agrairan» apunta un Albert Canadell, satisfet de tot plegat.

Una de les màximes de Grup Blaumar és el benestar i la satisfacció dels clients, sobre aquesta qüestió Canadell exposa que «tot sembla indicar que en l’àmbit de turisme nacional es mantindrà en alts percentatges, anirem recuperant a poc a poc el client internacional i veurem fins a quin punt el mercat anglès retorna i es pot compensar la caiguda del mercat rus. El mercat irlandès és important per nosaltres, volem intentar captar turisme alemany, així confiem que tot aquest conglomerat turístic s’activi positivament. Esperem que la demanada vagi en consonància amb l’oferta».

Arena Tapas Restaurant delectarà els paladars

L’Arena Tapas Restaurant, situat a prop de l’Hotel Blaumar, també presenta novetats de cara a la seva obertura el dia 1 d’abril «hem introduït plats més frescos a la carta, cercant gustos més mediterranis, més elaborats, guiant-nos una mica pels suggeriments dels nostres clients».