T.E.
31/07/2019

 

Un cop passat l’estiu, i abans de que acabi l’any, la Cambra de Tarragona té previst organitzar un total de quatre missions empresarials que tindran com a destí els mercats africans.

 

 

Concretament es realitzaran viatges de negocis a onze països: Angola, Guinea, Libèria, Moçambic, República del Congo, República Democràtica del Congo, Sierra Leone, Sud-àfrica, Tanzània, Zàmbia i Zimbàbue. Destins que ja han estat visitats per la Corporació tarragonina en d’altres ocasions però que, degut al seu potencial i també complexitat, “cal seguir prospectant per refermar i consolidar-hi la presència dels nostres exportadors”, explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització.

Val a dir que les missions de la Cambra, que són multisectorials, estan obertes a empreses de tot l’Estat. En aquest sentit, cal apuntar que el percentatge de participants a les missions de Tarragona procedents de fora de Catalunya no para de créixer, “el fet de que siguem un referent a nivell nacional pel que fa al coneixement i experiència en els mercats africans, sobretot els subsahariants, explica aquest augment”, assenyala Barros.