T.E.
31/07/2020

PIMEC Tarragona impulsarà la creació d’una plataforma comuna pels negocis de la província.

Com a mesura per reactivar l’activitat econòmica del teixit productiu, PIMEC Tarragona ha proposat la creació d’una plataforma perquè les diferents administracions públiques i entitats socioeconòmiques compleixin una línia comuna de cara al futur, com a mesura per tot el que està passant actualment i ajudar així les pimes i els autònoms de la demarcació.

El president de l’entitat al territori, Jordi Ciuraneta, ha assegurat que des de PIMEC “volem impulsar la creació d’un pacte entre totes les administracions públiques, les entitats, els governs locals i els agents socials, que som els qui tenim capacitat de generar riquesa”.

Segons informa el ‘Diari de Tarragona’, la proposta es va gestar durant una reunió el passat 28 de maig amb la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, juntament amb altres representants d’administració públiques i entitats de la demarcació de Tarragona. Durant la trobada es va analitzar la situació i es va parlar de diverses mesures per contribuir a la reactivació econòmica de la província de Tarragona.

Jordi Ciuraneta ha explicat que “l’objectiu és recuperar la confiança i apostar pel teixit socioeconòmic del territori mitjançant la creació d’aquesta plataforma per a totes les comarques de Tarragona, a través de la realització de trobades i reunions per estructurar i dur a terme accions i propostes, així com la seva posada en pràctica i el seu seguiment”.

D’aquesta manera, la decisió ha estat crear, entre tots, un pla d’acció comú. Per aconseguir-ho, es recolliran totes les propostes sectorials i es detallarà el què, com, quan i qui realitzarà les futures decisions, així com un seguiment i avaluació dels resultats.