T.E.

16/01/2020

Avui dijous comença la Festa Major de Sant Antoni de Vila-seca. El pregó serà el primer acte de la Festa Major d’Hivern del municipi, en commemoració del patró de la vila, Sant Antoni. El pregó d’enguany, que tindrà lloc, avui, a les 20.15 h a l’Auditori Josep Carreras, anirà a càrrec de Martí Boada, doctor en Ciències Ambientals, Geògraf i Naturalista. Posteriorment, el tradicional concert amb l’Orquestra Händel.

Ja des del primer dia, els concerts tornaran a tenir especial rellevància durant les festes i és que el mateix dijous el Circ dels Somnis obrirà les seves portes. El divendres 17 de gener, dia de Sant Antoni Abat, hi haurà la Cercavila cap a la Canonada Matinera a les 5.30 h. A les 12.00 h s’iniciaran Els Tres Tombs des de l’avinguda de la Generalitat i, a la mateixa hora, hi haurà la Missa Major.

Vila-seca dona avui el tret de sortida a la seva Festa Major d’Hivern

Cal esmentar però que aquest inici de la festa estarà precedit d’una jornada de dol oficial en solidaritat amb les víctimes dels municipis veïns arran de l’explosió a l’empresa química IQOXE ubicada a la Canonja, segons ha acordat la junta de portaveus de l’Ajuntament de Vila-seca.