T.E.
20/06/2019

 

Aquest dijous ha tingut lloc a l’auditori de la Diputació la presentació de l’itinerari del 55 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, Rally de España 2019; que compta, un any més, amb l’impuls de l’Ajuntament de Salou i el Patronat de Turisme; la Diputació de Tarragona, a través del seu Patronat de Turisme; PortAventura World; la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat i l’Agència Catalana de Turisme.

 

 

L’esdeveniment turístic i esportiu tornarà a transcórrer per quasi 1.300 quilòmetres de carreteres tarragonines, i espera superar els quasi més de 190.000 espectadors de l’edició de l’any passat.

Salou tornarà acollir, el 24 d’octubre, el tram de proves inicials, el denominat Shakedown, i la sortida oficial des del passeig de Jaume I. Així com també la prova urbana al mateix passeig el dia 26.

Els diferents detalls de l’itinerari i les seves novetats s’han presentat en un acte on hi ha intervingut el president del Patronat de Turisme de la Diputació, Martí Carnicer; el president del RACC, Josep Mateu; l’alcalde de Salou, Pere Granados; el director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Antoni Reig; i el director de l’àrea esportiva del RACC, Aman Barfull.

Segons l’alcalde de Salou, Pere Granados, que ha estat acompanyat pel regidor d’Esports, Héctor Maiquez, “aquesta prova és valorada molt positivament per Salou, ja que suposa una aposta pel turisme esportiu, genera economia i promociona la nostra destinació i el territori a nivell mundial, a més de reforçar la nostra final de temporada”. Afegia que la prova demostra també “la gran capacitat d’organització d’esdeveniments d’èlit esportiu del món motor, amb la bona entesa i la bona col·laboració entre la iniciativa pública i la privada”.