T.E.
03/09/2019

Les conselleries d’Ocupació i de Desenvolupament Econòmic, a través de Tarragona Impulsa, ofereixen dues línies d’ajuts dirigides a les empreses que en els darrers mesos hagin apostat per obrir un negoci a la ciutat de Tarragona o per contractar persones que hagin participat en algun dels programes de formació, orientació o inserció de Tarragona Impulsa.

D’aquesta manera, l’Ajuntament vol incentivar tant la contractació de persones que han fet un esforç per millorar el seu currículum o s’han reorientat professionalment com l’obertura de nous negocis a la ciutat.

Els consellers Manel Castaño i Laura Castel coincideixen a afirmar que els dos ajuts tenen com a objectiu dinamitzar l’economia local i contribuir a generar més ocupació a la ciutat de Tarragona, incidint tant en la creació d’empreses com en la contractació de persones que han fet un esforç per formar-se, reciclar-se i millorar el seu curriculum.

En el cas dels ajuts a la contractació de personal el poden sol·licitar aquelles empreses, de la ciutat o no, que hagin contractat en els darrers mesos a una o més persones que hagin participat en formacions i programes desenvolupats a Tarragona Impulsa. En funció del temps de contractació i de la jornada laboral, l’ajut pot arribar a ser de 6.000€ per treballador/a contractat.

Els ajuts a noves empreses el poden sol·licitar autònoms i empreses que hagin iniciat la seva activitat des de l’1 d’octubre de 2018 fins al 15 d’agost d’enguany. L’ajut pot ser de fins a 3.000 €, segons la puntuació que s’obtingui i la quantitat de diners invertits en l’inici de l’activitat.

La quantitat total a atorgar és de 97.000 € de pressupost municipal. Tota la informació sobre qui i com es poden sol·licitar els ajuts està disponible al web: tarragonaimpulsa.tarragona.cat. En ambdós casos el termini finalitza el 24 de setembre.

Subscripció gratuïta Tarragona empresarial

Subscripció gratuïta Tarragona empresarial

 

Si és del seu ineterès, dos cops per setmana li enviem la nostra newsletter amb les notícies més destacades d'economia i empresa del territori.

S'ha subscrit correctament a la nostra newsletter.