T.E.
06/08/2020

Es crea el primer grup pertanyent a la xarxa BNI a Tarragona

Més d’una cinquantena d’empresaris de Tarragona, la majoria emprenedors, sumen les seves forces per a fer créixer els seus negocis. Ara més que mai, és important pels emprenedors disposar d’una xarxa de recolzament que els permeti augmentar les seves xifres de negoci a través de l’intercanvi de referències. Durant el confinament, els membres de ‘BNI Negocis Tarragona han continuat reunint-se on-line, creant xarxa i fent negoci. 

Aquest és l’objectiu del primer grup pertanyent a la xarxa BNI (Business Network International) que es crea a la capital tarragonina. BNI és una organització professional de networking que busca referències qualificades per als seus membres, i que ha començat a funcionar recentment al nostre territori.

BNI és la xarxa de referències de negocis més gran del món, amb uns 275.000 membres, repartits en més de 9.500 grups arreu del món i amb presència a 74 països. 

Crear una comunitat a Tarragona

Un dels responsables del grup creat a Tarragona, Javier Guerrero, assegura que la voluntat del nou grup és «canviar la forma de fer negocis a Tarragona, cooperant, construint  relacions de confiança de llarga durada» apunta el director executiu de BNI Tarragona.

De moment el grup està compost per 55 professionals de diferents activitats, que han compromès ja la seva participació i s’estan formant també grups de BNI a Reus i a Tortosa.  L’objectiu seria arribar a conformar amb el temps una comunitat a la demarcació de Tarragona d’uns 500 membres, distribuïts a la província de Tarragona.