T.E.
10/01/2020

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, i el conseller d’Empresa del Consell Comarcal del Priorat, Lluís del Arca, han inaugurat aquest dijous la nova delegació de l’ens cameral al Priorat. D’aquesta manera es concreta una de les principals línies estratègiques de la nova etapa de la Cambra: apropar els serveis de la Cambra a les empreses de les 5 comarques que configuren la seva demarcació territorial (Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta).

Aquesta delegació comptarà amb una tècnica de la Cambra que tots els dimarts atendrà a les empreses del Priorat. Els principals serveis que s’oferirà en aquestes oficines descentralitzades són els d’internacionalització, programes de formació, impuls a la Formació Professional dual, oficina de gestió empresarial i signatura digital per a persones jurídiques.

La Cambra de Comerç de Reus inaugura la delegació al Priorat

La delegació del Priorat ha estat la primera a inaugurar-se. En les properes setmanes es posarà en funcionament les de la Conca de Barberà, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, també a les seus dels respectius Consells Comarcals.