T.E.
10/02/2020

El 2019 ha estat un bon any per La Fira Centre Comercial que ha crescut en tots els àmbits consolidant-se com un punt de referència comercial, de moda, oci i restauració imprescindible a la ciutat de Reus i la seva àrea d’influència. El nombre d’afluències va augmentar un 7,9% respecte l’any anterior i, de fet, va ser l’any de major afluència d’ençà que la Fira Centre Comercial va obrir portes.

Per èpoques, un 34% de l’afluència total es va concentrar als mesos d’estiu, entre juny i setembre, sent el juliol el mes on l’increment va ser més significatiu respecte les dades de l’any anterior. Una altra dada significativa és l’augment del nombre d’espectadors dels Cinemes Axion que va créixer un 9,2%, dada que evidencia l’augment global esmentat a tot el Centre Comercial. Pel que fa a les vendes als comerços de la Fira Centre Comercial, aquestes van pujar un 5% respecte les de l’any 2018.

El 2019 ha estat un bon any per La Fira Centre Comercial que ha crescut en tots els àmbits

L’any passat va ser també molt important a nivell comercial per les obertures de fins a sis nous comerços. Al juny obria portes Udon, a l’octubre ho feien les botigues de Kiwoko i Tezenis, al novembre arribava Koröshi i al desembre ho feien Snipes i Storie Italiane – Reus Paris Londres.