T.E.
14/02/2020

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i Josep Oriol Fernández, director de Formació, han presentat avui una nova edició de la Fira de l’Ocupació, que tindrà lloc el proper 27 de febrer al Recinte Firal. Val a dir que ja hi ha confirmada l’assistència de 50 empreses, de sectors diversos, la xifra més gran mai assolida. Tot i que encara no s’ha tancat el termini d’inscripció.

En el decurs de la presentació s’ha posat en valor la bona salut d’aquesta iniciativa que té com a objectiu posar en contacte a empreses que necessiten contractar amb persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen. De fet, en les dues edicions de l’any passat, la del Palau Firal i de Congressos i la de Parc Central, s’hi van aplegar prop de 3.000 assistents i més de 70 empreses.

Presentada la nova edició de la Fira de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona

La principal plataforma laboral de Tarragona en format firal estarà oberta de les 10 a les 18 hores i l’organització, a més de donar informació de totes les empreses participants, amb enllaços a les seves webs, publicarà també els perfils professionals que demanden per tal d’orientar adequadament al públic assistent i optimitzar la tasca d’atenció per part de les empreses.