T.E.
15/01/2020

La jornada del Motivation Day, enfocada en els valors i els recursos humans de les noves empreses, està dirigida a directius i responsables de recursos humans amb la finalitat de donar a conèixer novetats i compartir experiències i bones pràctiques en matèries relacionades amb la gestió de les persones.

La temàtica de les conferències girarà entorn de la sostenibilitat com a element clau pel futur de les empreses. Així, amb el títol: “Transformació sostenible: el repte empresarial del segle XXI”, el Motivation Day s’articularà al voltant dels 3 eixos vinculats a la sostenibilitat: l’ambiental, l’econòmic i el social.

Torna el Motivation Day, la jornada sobre els valors de les noves empreses

La regidora d’Economia i Coneixement, Teresa Pallarès, ha posat en relleu el fet que “des de firaReus i REDESSA es treballa per donar eines a les empreses que volen optimitzar els seus recursos i conèixer els reptes econòmics del segle XXI i com adaptar-se a aquests canvis”. Pel que fa al programa, s’han organitzat diferents activitats i xerrades a càrrec de professionals vinculats al món de la sostenibilitat i la motivació dels treballadors.