T.E.
17/01/2020

firaReus mantindrà les 13 fires anuals (pròpies i externes o coorganitzades) aquest 2020 i treballa per consolidar els 240 dies d’ocupació amb 180 actes realitzats durant el 2019. Des de l’organització de firaReus s’aposta per la diversificació i l’especialització per mantenir aquestes xifres.

La primera fira d’enguany serà Epocauto, la fira del motor i el vehicle clàssic que complirà 20 edicions i es durà a terme el cap de setmana del 29 de febrer i l’1 de març. Durant el primer semestre també estan programades altres tres fires que s’han convertit en certàmens de referència del seus sectors, com són el Saló de la Mascota, Bestial; el Saló de la Moto, i la fira del vehicle d’ocasió, AUTOPRIMAVERA.

firaReus mantindrà les 13 fires anuals aquest 2020

La regidora d’Economia i Coneixement, Teresa Pallarès, ha posat en valor “la professionalitat i proximitat de les persones que formen part de firaReus i de REDESSA, els quals han fet possible una fidelització de més del 70% dels clients i fer del 2019 un nou any amb rècord d’ocupació”.

Pel que fa al segon semestre, la fita més important serà la celebració de les 50 edicions d’exproReus que es durà a terme del 8 al 12 d’octubre, mentre que Tot Nuvis tancarà la programació del calendari de fires pròpies de firaReus, del 13 al 15 de novembre.