T.E.
18/03/2020

El Port de Tarragona reduirà el termini legal de pagament de 30 dies a un terç i pagarà a proveïdors en menys d’una setmana, informa en un comunicat enviat als mitjans de comunciació. El departament d’administració i finances de l’Autoritat Portuària retallarà al màxim el període de validació de factures i pagament de la factura per tal de contribuir a injectar liquiditat a les empreses.

El Port implementa aquesta acció amb l’objectiu d’alleugerir els problemes de tresoreria de les seves empreses proveïdores, especialment de les petites i mitjanes. Amb aquest escurçament del període de pagament, el Port espera contribuir a pal·liar els efectes negatius de la pandèmia de COVID-19.

Els proveïdors i el Port treballen al 100% amb factura electrònica.

El Port de Tarragona funciona amb normalitat amb una part molt important de la seva plantilla desenvolupant treball no presencial. En aquest cas, els treballadors i treballadores del departament administració i finances del Port treballen des dels seus domicilis particulars per tal de prestar el servei amb la màxima normalitat possible.