T.E.
20/01/2020

Fundació Repsol posa en marxa la novena convocatòria del seu Fons d’Emprenedors, un programa d’acceleració per donar suport a start-ups que ofereixin solucions innovadores en els àmbits de la indústria energètica i química, la mobilitat i l’economia circular.

El Fons d’Emprenedors dona suport cada any a entre sis i vuit empreses en fase precomercial, donant-los l’impuls que necessiten per convertir-se en realitats de mercat en el menor temps possible. Totes elles tenen en comú que estan desenvolupant innovacions que contribueixen d’alguna manera a una transició energètica més sostenible.

Ja està en marxa la 9ª convocatòria del Fons d’Emprenedors

Els projectes seleccionats rebran suport econòmic de fins a 120.000 euros a l’any i assessorament per part d’un equip de mentors. A més, els equips d’emprenedors podran accedir als experts de Repsol i fins i tot, desenvolupar proves a les instal·lacions de la companyia multienergètica.

Els emprenedors que vulguin participar-hi podran presentar els seus projectes des d’avui i fins al 4 de març de 2020, a través d’un formulari disponible a la plana web de la Fundació Repsol.