T.E.
20/01/2020

L’Ajuntament de Tarragona reclama unes millors infraestructures ferroviàries per la ciutat de Tarragona i tot el territori. Així ho ha manifestat l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, després de la celebració d’una Junta de Portaveus extraordinària. “Per primera vegada tots els grups municipals del consistori consensuem una postura comuna en un tema tan important com el ferroviari”, ha remarcat.

Els punts claus consensuats han estat dos: per una banda aconseguir uns horaris racionals que connectin la ciutat de Tarragona amb la resta del territori i Barcelona i, per una altra banda, desplaçar les mercaderies per l’interior. Aquests seran els eixos d’una declaració institucional que es portarà al plenari del 30 de gener i a la Taula d’Alcaldes que se celebrarà el 5 de febrer.

L’Ajuntament de Tarragona vol que el transport de mercaderies per ferrocarril es desplaci per l’interior

El màxim responsable polític municipal ha insistit que reclamarà tenir una millor tecnologia comunicativa. “Si vivim en una zona de risc, necessitem tenir una comunicació del segle XXI, no del segle passat”, ha afegit. Ricomà ha expressat que anirà fins on convingui per defensar els interessos del territori i, per descomptat i primer, els de la ciutat.