T.E.
22/01/2020

L’Auditori Diputació de Tarragona acollirà la 4a edició del Fòrum d’Inversió CAT SUD, un espai de trobada entre persones emprenedores que cerquen finançament per al seu projecte empresarial, així com possibles inversors. Un total de 8 projectes innovadors de diferents sectors seran els protagonistes d’aquesta cita que tindrà lloc el 30 de gener, després que el jurat qualificador les hagi seleccionat d’entre les 15 propostes presentades.

Durant els dies previs al fòrum, els finalistes han rebut assessorament específic i s’estan formant per presentar el seu projecte davant els potencials inversors i per perfeccionar les seves habilitats comunicatives.

El Fòrum d’Inversió CAT SUD va néixer per facilitar el procés de cerca de finançament per a projectes empresarials

L’acte comptarà també amb la participació de Laura Latorre, talent manager de Freshly Cosmetics, una startup nascuda a Reus que ha crescut exponencialment tot revolucionant el sector de la cosmètica i que oferirà la xerrada «Un equip amb talent i actitud. L’èxit de Freshly Cosmetics”.

L’acte està obert a tot tipus de públic, prèvia inscripció, i els assistents tindran l’oportunitat de fer networking mentre es valora l’atractiu i les possibilitats d’inversió dels projectes presentats.