T.E.
26/03/2020

La regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, a través del Mas Carandell, posa a l’abast de les empreses del territori la seva borsa de treball, per gestionar ofertes de feina vinculades a les activitats empresarials de primera necessitat. Es vol donar resposta així a les necessitats de les empreses per fer front a la situació d’excepcionalitat causada per la pandèmia, i si per algun motiu es troben desbordats per una situació de manca puntual de professionals.

Aquest suport s’inclou entre les mesures econòmiques i socials acordades pel Govern de Reus per minorar els efectes del Covid-19 en el teixit empresarial, en l’àmbit laboral i en el conjunt de la ciutadania.

El consistori reusenc intenta minorar els efectes del Covid-19 en l’àmbit empresarial, laboral i ciutadà

Les gestió de les ofertes de treball que pugin sorgir, que seran publicades al Portal d’Ocupació de Reus (ocupació.reus.cat), es durà a terme via telemàtica a través de la borsa on line de Mas Carandell (borsa.mascarandell.cat), de manera que les organitzacions podran, o bé penjar-les directament al web borsa.mascarandel.cat, o bé enviar un missatge a l’adreça correu@mascarandell.cat per tal de rebre suport tècnic i personalitzat.

Aquest servei, que no tindrà cap cost econòmic per a les empreses, i està especialment pensat per atendre les necessitats de personal de centres sanitaris i hospitals, empreses de neteja, mercats, botigues d’alimentació i de begudes, farmàcies, benzineres, comerços de premsa i tabac, de vendes per Internet, bugaderies, empreses de telefonia i comunicacions, veterinàries i empreses de serveis i/o repartiment a domicili, entre d’altres.