Gerent del Parc Central de Tarragona

 

CRISTINA VALLS
03/10/2018

 

Després de les rebaixes d’estiu, quines sensacions hi ha al Parc Central? 

L’estiu en Parc Central habitualment és la millor època de venda i de visitants que hi ha durant l’any. I, en l’any 2018 no podia ser d’una altra manera. Fins i tot, en contra de la tendència que ha viscut el sector, cal assenyalar que la xifra d’afluència de visitants ha estat rècord. Els turistes nacionals i internacionals ens han visitat en un nombre important, tot destacant sobretot els de nacionalitat francesa que any rere any es consoliden com els majoritaris.

 

 

Miguel Ángel González és el gerent del Parc Central de Tarragona. Foto: Cedida

 

Quin sector sobresurt al centre comercial i a què creu que és degut? 
El Parc Central és un centre focalitzat en el sector de la moda. A més, es complementa amb el ventall de restauració i oci. Aquest 2018, hem aconseguit atraure a marques com ara Munich i Levi’s. D’altra banda, Massimo Dutti ha ampliat i modernitzat les seves instal·lacions, Benetton també les ha renovades. Tot plegat indica que seguim sent un referent per a tot el sector a la nostra província.

 

Com encaren la campanya de vendes dels propers mesos? Tenen projectes nous engegats? 

L’objectiu principal és aconseguir el 100% d’ocupació en l’últim trimestre de l’exercici. Hi ha noves marques que aviat s’incorporaran al Centre: Esclat, per exemple, i algunes altres més.

 

Com es va presentar la campanya de tornada a les escoles al setembre? Engeguen altres projectes per la canalla? 

El Centre Comercial es concep com un espai públic familiar en el qual les famílies deuen tenir una experiència agradable en la visita. Per aquest motiu, des del Parc Central realitzem múltiples activitats al llarg de l’any. Cal recordar que comptem amb una ludoteca que obre les 52 setmanes de l’any amb múltiples activitats pels més petits.

 

Cal esmentar el valor afegit de la seva app per a telèfon. Des que va posar-se en marxa, quina rebuda ha tingut entre els visitants? 

Posar-la en funcionament ens ha donat un valor afegir: ara som omnicanals. Parc Central vol mantenir-se en l’avantguarda de les tecnologies i atenció al client a través de diferents dispositius. A banda de l’esmentada App, també hi ha Directoris Tàctils i la Pantalla Digital Gegant HD. D’aquesta manera, traslladem als clients tots aquells serveis dels quals el centre en disposa, fem més visibles les ofertes i les promocions de les marques.