President de la Via T Tarragona Shopping

 

CRISTINA VALLS
16/08/2018

 

Començada l’època de rebaixes, quines sensacions/previsions teniu des de la Via-T i del tipus de públic que vindrà, comparant-ho és clar, amb la temporada estiuenca anterior viscuda a Tarragona? 

La temporada de rebaixes ha estat fluixa. Això ja succeeix des que ha quedat desvirtuada la seva funció inicial, que era liquidar estocs a final de temporada. En lloc d’això, ara hi ha ofertes contínues i liquidacions. Amb la qual cosa s’ha perdut el grau d’importància o sorpresa.

 

President de la Via T Tarragona Shopping, Salvador Minguella. Foto: Cedida

 

Cal esmentar la continuïtat de la campanya comercial conjunta amb Reus ‘Tot queda a casa’. Com ho reben des de l’entitat comercial? 

La campanya ‘Tot queda a casa’ que fem conjunta amb Reus té l’objectiu d’unir forces per tal que les vendes es quedin a la zona i no marxin fora. També implica parlar del comerç en sentit positiu, tot sumant esforços i creant cohesió.

Des de la Via-T Tarragona Shopping, quina radiografia actual en fan de la ciutat, per quina situació creuen que està passant? (rotació de comerços, obertures i tancaments). 

La situació del comerç a Tarragona és similar a la d’altres ciutats de les mateixes dimensions. Hi ha noves obertures i tancaments. Tot de forma constant. El petit comerç, però, sempre pateix perquè la competència de les grans franquícies fa difícil competir amb els sistemes tradicionals.

A nivell personal, com acull tornar a esdevenir president de l’entitat comercial? 

Seguim una altra legislatura al capdavant de la Via T, perquè pensem que hi ha molt a fer i no estem plenament satisfets de com han estat aquests quatre anys.

Quins objectius té cap al futur, doncs? 

Els objectius principals són engegar un pla d’ajuda a l’Ajuntament de Tarragona amb el pla estratègic comercial, que passa perquè les diverses associacions ens unim i aconseguim la major participació dels comerciants.